Hvem vi er

Psykologkontoret Bryggen 13 er et psykologfellesskap med selvstendige psykologer under samme tak. Vi har en felles booking-løsning på nettstedsadressen http://www.bryggen13.no hvor du kan lese mer om de enkelt psykologene og hva de tilbyr, samt bestille time eller ta direkte kontakt med den enkelte psykologen.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontaktskjemaer

Når du registrerer deg via vår kontaktaskjema, bestiller en tjenste enten vi booking-kalender eller ved direkte kontakt med en av våre psykologer, eller besøker vår hjemmeside, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi be om følgende personopplysninger:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Tekniske opplysninger: hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, din IP-adresse og brukeradferd, type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem

Kontaktskjemaene er utformet slik at vi skal motta minst mulig informasjon om deg. Vi trenger kun å vite navnet ditt og hvordan vi skal kontakte deg (e-post og telefon). Hvis du velger å heller ta kontakt via e-post, oppforder vi deg til å være tilbakeholden med hvilken informasjon du oppgir, siden e-post ikke er kryptert og dermed ikke egner seg for å sende sensitiv informasjon. Vi trenger kun å vite til hvilken dato og tidspunkt du ønsker å bestille time.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Nettstedet bruker Google Analytics som webanalyseverktøy og samler inn IP-adresser fra de som bruker nettsidene. IP-adressene gir informasjon om hvordan besøkende bruker nettsidene, f.eks. hvilke sider de besøker og hva de klikker på.

Formålet med å bruke Google Analytics er å få kunnskap om besøkendes behov for at nettstedet kan gjøres så brukertilpasset og velfungerende som mulig.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Personopplysninger du legger igjen hos oss er kun til internt bruk for å kunne sette opp timeavtaler. Vi vil ikke dele disse opplysningene med andre. Vi trenger disse opplysningene for å kunne håndtere eventuelle endringer i oppsatte timer hvis det skulle være nødvendig å komme i kontakt med deg dersom den aktuelle behandleren er borte på grunn av sykdom eller andre omstendigheter. De ulike behandlerene har ikke tilgang til hverandres avtaler, slik at du må ta kontakt med den psykologen du bestilte time hos for å kunne gjøre endringer eller avlyse inngått avtale. Vi vil heller ikke bruke informasjon som er motatt i forbindelse med tilmebestilling til utsendelse av kampanjer fra Psykologkontoret Bryggen 13.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer eller bestillinger, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.