Nora Arnesen

Bruk skjemaet under dersom du ønsker å bestille time eller har spørsmål til Nora. Du kan også sjekke ledig kapasitet og bestille time i kalenderen nederst. Foretrekker du heller å bruke e-post er dette adressen: noraarnst@hotmail.com

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen og har erfaring fra arbeid i spesialisthelsetjenesten. Jeg kan tilby behandling til både ungdom og voksne, samt foreldreveiledning og familieterapi. Jeg har erfaring med behandling av ulike psykiske plager og livsbelastninger, som depresjon, angst, relasjonelle utfordringer, stressrelaterte plager, sorg, samlivsbrudd, søvnvansker og lav selvfølelse. Videre har jeg lengre erfaring med veiledning av foreldre og kan hjelpe deg til å styrke egne foreldreferdigheter, og til å bli trygg og handlekraftig i møte med egne barn.

Jeg er opptatt av å skape et trygt terapirom og vil møte deg med forståelse og åpenhet, samt tilpasse behandlingen etter dine ønsker og behov. Jeg ønsker gjerne å hjelpe deg til å løse opp i egne vansker og sammen utforske hva som opprettholder dine plager, slik at du kan få det bedre. Jeg integrerer elementer fra ulike terapiretninger i behandling og er hovedsakelig tilgjengelig på kveldstid.

Jeg tilbyr

  • Oppfølging på kveldstid
  • Individualterapi til ungdom og voksne
  • Foreldreveiledning (EFST om ønskelig) 
  • Familiesamtaler
  • Oppfølging på kontor eller over video/telefon
  • Undervisning- og veiledningsoppdrag av fagpersonell 

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe, eller ved andre henvendelser som foredrag, veiledning osv.

Bestill time hos Nora