Håkon August Sire

Bruk skjemaet under dersom du ønsker å bestille time eller har spørsmål til Håkon. Du kan også sjekke ledig kapasitet og bestille time i kalenderen nederst. Foretrekker du heller å bruke e-post er dette adressen: hakon@psykologkontor.no

Jeg er 32 år og har tre små barn, inkludert tvillinger. Jeg fascineres ofte av både hvor lite som skal til før livet raser sammen, og hvor mye vi kan tåle av motgang uten at noen ting kollapser. Men livet er virkelig ikke for pyser, og det blir ikke lettere av å skulle håndtere alt på egen hånd. Jeg tror ikke på magiske verktøy, men jeg tror på samtaler der en forsøker å forstå seg selv bedre, hva det er en gjør som ikke fungerer så godt, og hva man kan gjøre for å få det bedre. Min jobb er å lytte, stille spørsmålene som må til for å forstå, og støtte på veien frem mot horisonten der livet er håndterlig igjen.

Kompetanse og særlig erfaring

Bred erfaring fra offentlig helsevesen, blant annet BUP, DPS, kommune og NAV. Videreutdanning i kognitiv terapi, og jobber med kognitiv og eksistensiell terapi kombinert.

Bestill time hos Håkon