Bodil Grønnevik

Bruk skjemaet under dersom du ønsker å bestille time eller har spørsmål til Bodil. Du kan også sjekke ledig kapasitet og bestille time i kalenderen nederst. Foretrekker du heller å bruke e-post er dette adressen: bodil@psykologkontor.no

Jeg er utdannet klinisk barnevernspedagog i Stavanger, har videreutdanning i familieterapi og en master i Systemisk konsultasjon og veiledning fra VID vitenskapelige høgskole i Oslo.

Jeg har jobbet som veileder/samtalepartner/terapeut i ulike deler av hjelpeapparatet, siden 1987.

Jeg er sertifisert COS-p veileder (Circle og Security) – et veiledningsprogram med fokus på tilknytning mellom barn og deres omsorgspersoner.

Jeg har hatt mange samtaler med ungdommer og deres foreldre. Samt veiledning av personalgrupper og av studenter, fosterforeldre og fosterfamilier. Jeg har mange år også jobbet med minoritetsfamilier og er opptatt av den kulturelle dimensjonen i møte med mennesker.

Jeg har en systemisk tilnærming i møte med mennesker og tenker at alt henger sammen med alt. Er opptatt av at vi alle er en del av et eller flere system og at vi blir den vi blir, i møte med andre. Jeg er også opptatt av Narrativ tilnærming og tenker at det er mulig å lage nye historiefortellinger og ikke la den vonde og vanskelige historien om meg bli den eneste og den rådende. Jeg tenker at alle er eksperter på eget liv og at vi gjennom samtaler, veiledning og terapi kan hente frem egen kraft og styrke.

Om du tenker at du i samarbeid med meg kan finne en vei ut av fastlåste situasjoner, utfordrende relasjoner eller mønster du ønsker å gjøre noe med, er du velkommen til å ta kontakt.,

Jeg har min arbeidsdag på Psykologkontoret på tirsdager fra kl. 08 – 17.
Velkommen.

Priser

Individuell terapi kr 1.050,-
Studenter kr 800,-
Parterapi/familieterapi kr 1.250,-

Bestill time hos Bodil